Student Experience Amsterdam Amstel bestaat uit 520 zelfstandige studio’s van 21 m² met een eigen keuken en badkamer. Bij binnenkomst in het complex loop je tegen de receptie aan, waar je wordt verwelkomd door de locatiebeheerder. Op de begane grond zijn ook de lounge, binnentuin en horecagelegenheid Amstelplace te vinden. Hier kun je relaxen en samenkomen met vrienden en medebewoners. Kortom, bij Student Experience geniet je van je eigen plek mét de gezelligheid van medestudenten!

Schrijf je gratis in en hoor als eerste wanneer er een studio beschikbaar is.

Sign up

LIFE AT AMSTERDAM AMSTEL

Student Experience Amsterdam Amstel biedt nog veel meer faciliteiten, zoals een wasserette, studieruimte, gamecorner en private dining room. Deze kun je gebruiken om gezellig met je vrienden of familie te koken of bijvoorbeeld je verjaardag te vieren. En op het dak is natuurlijk het bekende gele Student Experience sportveld te vinden. Hier kun je een balletje trappen, maar ook genieten van een prachtig uitzicht. Ook buiten het complex valt er genoeg te beleven. Ontdek de leukste plekken in de Pijp en bezoek in de zomer één van de vele festivals en foodmarkets in het Amstel park.

DE STUDENT EXPERIENCE SERVICE

Dagelijks staat het Student Experience team voor je klaar. Elke dag is er een locatiebeheerder in het complex aanwezig en tijdens de nacht kun je een beroep doen op de aanwezige beveiliger. Student Experience biedt ook verschillende medische voorzieningen aan; zo zijn er een huisarts, tandarts en fysiotherapeut verbonden aan het complex.

STUDIEVOORWAARDEN

Om een studio bij Student Experience Amsterdam Amstel te huren dien je te voldoen aan de voorwaarde dat je een vol- of deeltijd studie volgt in Nederland.

Wonen op
een toplocatie

Student Experience Amstel ligt aan de Joan Muyskenweg in Amsterdam direct aan de Amstel. Deze locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Metrostation Overamstel ligt op circa 450 meter van het complex. Maar ook met de auto is het complex zeer goed bereikbaar door de gunstige ligging nabij de op- en afrit van de A10 en A2. Binnen een paar minuten fietsen zit je in het centrum van Amsterdam. Dankzij de goede ligging ben je binnen no time bij de hogescholen en universiteiten.

Adres

Joan Muyskenweg 15-16-17
1096 CJ
Amsterdam

  • breed aanbod faciliteiten
  • eigen badkamer en keuken
  • alleen voor studenten
  • toplocaties
  • geen wachtlijst, gratis inschrijven