Kom je tijdelijk naar Amsterdam voor bijvoorbeeld een stage-, onderwijs- of onderzoeksperiode? Dan is Student Experience Amsterdam Minervahaven bij uitstek dé locatie voor jou. Dit is een extended-stay faciliteit met 600 studio's aan de Moermanskkade in Minervahaven Amsterdam. Binnenkort start de verhuur.

Schrijf je gratis in en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van Student Experience Minervahaven Amsterdam.

Sign UP

LIFE AT AMSTERDAM MINERVAHAVEN

Student Experience Amsterdam Minervahaven is een duurzaam, veilig en modern complex met een multifunctionele begane grond. De studio's variëren van 21 tot 45 m2 en zijn voorzien van een keuken en een eigen badkamer. Ook is op deze locatie een breed aanbod faciliteiten te vinden, zoals een lounge met gezellige zithoeken, wasserette, studieruimte, game corner en private dining room. Deze kun je gebruiken om gezellig met je vrienden of familie te koken of bijvoorbeeld je verjaardag te vieren. Voor de sportieve student is er een fitness ruimte aanwezig en op het dak is uiteraard het bekende Student Experience sportveld te vinden. Hier kun je een balletje trappen, maar ook genieten van een prachtig uitzicht over de havens van Amsterdam.

Op de begane grond zijn bedrijfsruimtes te vinden en er zijn flexibele ruimtes gecreëerd waar niet alleen studenten kunnen studeren, maar waar bedrijven ook gebruik van kunnen maken voor bijvoorbeeld vergaderingen. In de plint van het complex bevindt zich een openbare horeca gelegenheid. De ideale plek om samen te komen, lunchen of de werk- of studieweek af te sluiten.

DE STUDENT EXPERIENCE SERVICE

Dagelijks staat het Student Experience team voor je klaar. Deze full service locatie biedt een receptie waar ons team je helpt - van inchecken tot de kleine details. Tijdens de nacht kun je een beroep doen op de aanwezige beveiliger. Student Experience biedt ook verschillende medische voorzieningen aan; zo zijn er een huisarts, tandarts en fysiotherapeut verbonden aan het complex.

wonen op
een toplocatie

Student Experience Amsterdam Minervahaven bevindt zich in de hippe Houthavens. State of the art woningen en hoofdkantoren van media- en modebedrijven maken deze buurt bruisend.

Wonen in de havens van Amsterdam betekent wonen aan het water. Met een bootje het IJ op of een van de vele pontjes pakken - echt Amsterdams wonen doe je hier.

Gelegen tussen de A5/A10 en Amsterdam Centraal Station, is de bereikbaarheid van deze locatie top. Binnen een paar minuten fietsen zit je in het centrum van Amsterdam.

Adres

Moermanskkade 71a
1013 BC Amsterdam

  • breed aanbod faciliteiten
  • eigen badkamer en keuken
  • alleen voor studenten
  • toplocaties
  • geen wachtlijst, gratis inschrijven