Kom je tijdelijk naar Amsterdam voor een onderwijs-, stage- of onderzoeksperiode? Dan is Student Experience Amsterdam Minervahaven dé locatie voor jou. Dit complex bestaat uit 600 studio’s en is gelegen aan de Moermanskkade in de populaire Houthavens.

Student Experience Amsterdam Minervahaven is sinds 1 november geopend jij kan daar als eerste verblijven! Kijk snel welke studio's beschikbaar zijn en kom langs voor een tour op locatie en kies je toekomstige studio.

Het complex biedt veel meer dan alleen studentenwoningen in Amsterdam Minervahaven. Met uitgebreide faciliteiten wordt jouw verblijf een onvergetelijk deel van jouw studententijd.

Studievoorwaarden Student Experience - Minervahaven
Voorwaarde om te verblijven in het studentencomplex Amsterdam Minervahaven is dat je ingeschreven staat bij een onderwijsinstelling in het binnen- of buitenland en dat je voor je studie tijdelijk in Amsterdam verblijft. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld een studieperiode, een stage of PhD verbonden aan een Nederlandse of buitenlandse onderwijsinstelling.

Bekijk ons aanbod en maak een account aan zodat je snel kunt reageren op een studenten studio bij Amsterdam Minervahaven.

Beschikbare studio's

Verblijven bij student experience
in de houthavens

Student Experience Amsterdam Minervahaven bevindt zich in de hippe Houthavens. State of the art woningen en hoofdkantoren van media- en modebedrijven maken deze buurt bruisend.

Niet zomaar een studentenkamer in Amsterdam Minervahaven, maar een studio met uitzicht op het water. Met een bootje het IJ op of een van de vele pontjes pakken - echt Amsterdams wonen doe je hier.

Gelegen tussen de A5/A10 en Amsterdam Centraal Station, is de bereikbaarheid van deze locatie top. Binnen een paar minuten fietsen zit je in het centrum van Amsterdam.

Adres

Moermanskkade 71a
1013 BC Amsterdam
Nederland

  • breed aanbod faciliteiten
  • eigen badkamer en keuken
  • alleen voor studenten
  • studentenwoning op toplocaties
  • geen wachtlijst, gratis inschrijven