Kom je tijdelijk naar Amsterdam voor een onderwijs-, stage- of onderzoeksperiode? Dan is Student Experience Amsterdam Minervahaven dé locatie voor jou. Dit complex bestaat uit 600 studio’s en is gelegen aan de Moermanskkade in de populaire Houthavens.

In november opent Student Experience Amsterdam Minervahaven haar deuren en jij kan daar als eerste verblijven! De eerste verhuurperiode loopt van 1 november 2020 tot en met 31 juli 2021.

Studie voorwaarden
Voorwaarde om te verblijven in het complex is dat je ingeschreven staat bij een onderwijsinstelling in het binnen- of buitenland en dat je voor je studie tijdelijk in Amsterdam verblijft. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld een studieperiode, een stage of PhD verbonden aan een Nederlandse of buitenlandse onderwijsinstelling.

Bekijk ons studio aanbod en maak een account aan zodat je makkelijk en snel kan reageren.

Beschikbare studio's

Verblijven op
een toplocatie

Student Experience Amsterdam Minervahaven bevindt zich in de hippe Houthavens. State of the art woningen en hoofdkantoren van media- en modebedrijven maken deze buurt bruisend.

Verblijven in de havens van Amsterdam betekent een verblijf aan het water. Met een bootje het IJ op of een van de vele pontjes pakken - echt Amsterdams wonen doe je hier.

Gelegen tussen de A5/A10 en Amsterdam Centraal Station, is de bereikbaarheid van deze locatie top. Binnen een paar minuten fietsen zit je in het centrum van Amsterdam.

Adres

Moermanskkade 71a
1013 BC Amsterdam

  • breed aanbod faciliteiten
  • eigen badkamer en keuken
  • alleen voor studenten
  • toplocaties
  • geen wachtlijst, gratis inschrijven