Student Experience Amsterdam NDSM is een studentencomplex in Amsterdam Noord bestaand uit 403 zelfstandige studio’s met een gemiddelde vloeroppervlakte van 24 m² en een eigen keuken en badkamer. Bij binnenkomst in het complex loop je tegen de receptie aan, waar je wordt verwelkomd door de locatiebeheerder. Op de begane grond zijn onder andere ook de lounge en game corner te vinden. Hier kun je relaxen en samenkomen met vrienden en medebewoners. Kortom, bij Student Experience geniet je van je eigen plek mét de gezelligheid van medestudenten!

Schrijf je gratis in en hoor als eerste wanneer er een studenten studio in Amsterdam Noord beschikbaar is.

Sign up

LIFE AT AMSTERDAM NDSM

Student Experience Amsterdam NDSM biedt nog veel meer faciliteiten, zoals een wasserette, studieruimte, gezamenlijke binnentuin en private dining room. Deze kun je gebruiken om gezellig met je vrienden of familie te koken of bijvoorbeeld je verjaardag te vieren. En bovenop het 12 verdiepingen tellende complex is het bekende zwarte Student Experience sportveld te vinden. Wist je dat dit het hoogst gelegen openlucht sportveld van Europa is? Hier kun je een balletje trappen, maar ook genieten van een prachtig uitzicht over het IJ. Ook buiten het complex valt er genoeg te beleven. Het NDSM terrein is een ware hotspot waar de grootste festivals gehouden worden en waar de ene na de andere nieuwe, hippe tent zijn deuren opent. Bezoek in het weekend ook eens de IJhallen en scoor de leukste tweedehands koopjes.

DE STUDENT EXPERIENCE SERVICE

Dagelijks staat het Student Experience team voor je klaar. Elke dag is er een locatiebeheerder in het complex aanwezig en tijdens de nacht kun je een beroep doen op de aanwezige beveiliger. Student Experience biedt ook verschillende medische voorzieningen aan; zo zijn er een huisarts, tandarts en fysiotherapeut verbonden aan het complex.

STUDIEVOORWAARDEN

Wil jij een studentenwoning in Amsterdam Noord? Om een studio bij Student Experience Amsterdam NDSM te huren dien je te voldoen aan de voorwaarde dat je een vol- of deeltijd studie volgt in Nederland.

studenten studio's in
amsterdam noord

Student Experience NDSM, voorheen Nautique Living, ligt op het NDSM terrein in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam CS brengt de pont je in enkele minuten naar deze hotspot in Noord.

Amsterdam Noord is volop in ontwikkeling en er is dan ook steeds meer te vinden in deze omgeving. Zo kun je relaxen bij Pllek aan het stadsstrand, een biefstukje eten bij Loetje aan het IJ, feesten tijdens één van de vele festivals in de zomer, naar de gezellige vlooienmarkt in de IJ-Hallen en je dagelijkse boodschappen doen bij de Hema om de hoek of de supermarkt op 5 minuten afstand.

Per openbaar vervoer is Student Experience NDSM uitstekend bereikbaar. Er liggen diverse bushaltes op loopafstand waar buslijnen 35, 91, 94, 105, 109 en 391 stoppen. Maar ook per auto is het complex goed te bereiken vanaf de afslag S118 van de Ringweg A10.

Adres

Tt. Vasumweg 61-63
1033 SE Amsterdam
Nederland

  • breed aanbod faciliteiten
  • eigen badkamer en keuken
  • alleen voor studenten
  • studentenwoning op toplocaties
  • geen wachtlijst, gratis inschrijven