Student Experience Amsterdam Zuidas biedt voor 800 studenten een studenten studio in Amsterdam Zuid van 21 m² met een eigen keuken en badkamer aan. Bij binnenkomst in het complex loop je tegen de receptie aan, waar je wordt verwelkomd door de locatiebeheerder. Op de begane grond zijn onder andere ook de lounge en twee binnentuinen te vinden. Hier kun je relaxen en samenkomen met vrienden en medebewoners. Op het dak is het bekende Student Experience sportveld te vinden. Kortom, bij Student Experience geniet je van je eigen plek mét de gezelligheid van medestudenten!

Schrijf je gratis in en hoor als eerste wanneer er een studentenwoning in Amsterdam Zuid beschikbaar is.

Sign up

LIFE AT AMSTERDAM ZUIDAS

Student Experience Amsterdam Zuidas biedt nog veel meer faciliteiten, zoals een wasserette, studieruimte, gamecorner en private dining room. Deze kun je gebruiken om gezellig met je vrienden of familie te koken of bijvoorbeeld je verjaardag te vieren. En op het dak is natuurlijk het bekende oranje Student Experience sportveld te vinden. Hier kun je een balletje trappen, maar ook genieten van een prachtig uitzicht over de skyline van Amsterdam Zuid. Zin in een hapje of drankje? Dan kun je bij horecagelegenheid Bagels & Beans en Bar Valdi terecht. Ook buiten het complex valt er genoeg te beleven; zo kun je één van de vele evenementen en feestjes in de RAI ontdekken of een biefstukje eten bij Loetje.

DE STUDENT EXPERIENCE SERVICE

Dagelijks staat het Student Experience team voor je klaar. Elke dag is er een locatiebeheerder in het complex aanwezig en tijdens de nacht kun je een beroep doen op de aanwezige beveiliger. Student Experience biedt ook verschillende medische voorzieningen aan; zo zijn er een huisarts, tandarts en fysiotherapeut verbonden aan het complex.

STUDIEVOORWAARDEN

Om een studio bij Student Experience Amsterdam Zuidas te huren dien je te voldoen aan de voorwaarde dat je een voltijd studie volgt in Amsterdam.

Studeer jij vol- of deeltijd in Nederland dan ben je welkom op onze locaties Amsterdam Amstel en Amsterdam NDSM.

studenten studio's op een
toplocatie in amsterdam zuid

Student Experience Amsterdam Zuidas - voorheen Ravel Residence - ligt op de hoek van De Boelelaan en Antonio Vivaldistraat. Deze locatie is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer. Station Amsterdam RAI ligt op 550 meter en station Zuid op circa 950 meter. Tevens liggen er diverse bushaltes binnen 300 meter. Het complex is ook per auto goed te bereiken door de gunstige ligging nabij de op- en afrit van de A10 (afslag S109). Binnen een paar minuten fietsen zit je in het centrum van Amsterdam. Op steenworp afstand ligt de VU, maar dankzij de goede ligging ben je ook zo op de UvA of bij de hogescholen van Amsterdam.

ADRES

Antonio Vivaldistraat 5-7-9
1083 HP Amsterdam
Nederland

  • breed aanbod faciliteiten
  • eigen badkamer en keuken
  • alleen voor studenten
  • studentenwoning op toplocaties
  • geen wachtlijst, gratis inschrijven