Wie kent het niet? De tentamenweek staat voor de deur en de tijd om te gaan leren is aangebroken. Voordat je gaat leren kijk je nog snel even op Instagram, voor je het weet ben je 20 minuten verder zonder dat je echt bent opgeschoten met leren. Stop met uitstellen en start met concentreren!

Doe mee op 25 januari met de tweede Co-Study Session van Student Experience. Samen met je medebewoners is dit de ideale start om te beginnen met leren zonder afgeleid te raken.
Vanaf 10.00 tot 16.00 kun jij ongestoord studeren in de studieruimte terwijl wij zorgen voor de juiste omstandigheden. Wordt niet meer afgeleid door je telefoon, studeer samen met je medewoners, leer studiegenoten kennen en gebruik de pauzes actief waardoor jij op deze dag optimaal kan studeren en kaar bent voor je aankomende tentamenweek.

Hoe werkt het?
Om 10.00 start het eerste studieblok waarin jij samen met je medebewoners gaat studeren. Na elk uur is er een pauze van 10 minuten. In deze pauze is er de mogelijkheid om even je benen te strekken, tot rust te komen door een meditatie oefening, of spreek je medebewoners aan en kom er achter welke leermethodes zij gebruiken. Het is immers een dag om te leren!

Om deze concentratie en energie vast te houden zorgen wij voor de juiste healthy drankjes en snacks. Door de juiste vitamines binnen te krijgen blijft je concentratieniveau op peil. Tijdens elke pauze krijg jij dus nieuwe energie binnen om weer een uur geconcentreerd te gaan leren! Neem wel je eigen lunch mee, dan zorgen wij voor de rest.

Stop met uitstellen en start met concentreren! Tot de 25e.

Boek gratis hieronder je plek voor de Co-Study Session.

AMSTERDAM AMSTEL


AMSTERDAM NDSM


AMSTERDAM ZUIDAS


Amsterdam Minervahaven

Tip: reserveer alleen als je er vanaf het begin bij kan zijn! Kun jij er niet vanaf het begin bij zijn maar wil je wel graag meedoen? Kom dan langs wanneer jij tijd hebt en dan kijken we gezamelijk naar een oplossing!