Wie kent het niet? De tentamenweek staat voor de deur en de tijd om te gaan leren is aangebroken. Voordat je gaat leren kijk je nog snel even op Instagram, voor je het weet ben je 20 minuten verder zonder dat je echt bent opgeschoten met leren. Stop met uitstellen en start met concentreren!

Doe mee op 20 oktober met de eerste Co-Study Session van Student Experience. Samen met je medebewoners is dit de ideale start om te beginnen met leren zonder afgeleid te raken.
Vanaf 09.00 tot 16.00 kun jij ongestoord studeren in de studieruimte terwijl wij zorgen voor de juiste omstandigheden. Wordt niet meer afgeleid door je telefoon, studeer samen met je medewoners en gebruik de pauzes actief waardoor jij op deze dag optimaal kan studeren en kaar bent voor je aankomende tentameweek.

Hoe werkt het?
Om 09.15 start het eerste studieblok waarin jij samen met je medebewoners gaat studeren. Na elke 45 minuten is er een pauze van 15 minuten. In deze pauze is er de mogelijkheid om even je benen te strekken, tot rust te komen tijdens verschillende stretch of yoga oefeningen, of spreek je medebewoners aan en kom er achter welke leermethodes zij gebruiken. Het is immers een dag om te leren!

Om deze concentratie en energie vast te houden zorgen wij voor de juiste healthy drankjes en snacks. Door de juiste vitamines binnen te krijgen blijft je concentratieniveau op peil. Tijdens elke pauze krijg jij dus nieuwe energie binnen om weer 45 minuten geconcentreerd te gaan leren! Neem wel je eigen lunch mee, dan zorgen wij voor de rest.

Stop met uitstellen en start met concentreren! Tot de 20e.

Boek gratis hieronder je plek voor de Co-Study Session.

AMSTERDAM AMSTEL


AMSTERDAM NDSM


AMSTERDAM ZUIDAS

Tip: reserveer snel, want er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar!