Huisarts AmstelHome en Ravel Residence

Huisartsenpraktijk Zwaansvliet verzorgt op dinsdag van 13.30 uur tot 15.00 uur een inloopspreekuur in Ravel Residence. Alle bewoners van Student Experience zijn welkom op de locatie Ravel Residence. Voor dit spreekuur kun je een afspraak maken, maar ook inlopen. Voor meer informatie over het spreekuur kun je contact opnemen met huisartsenpraktijk Zwaansvliet.

Uiteraard ben je op andere dagdelen welkom bij huisartsenpraktijk Zwaansvliet. Dit spreekuur is op afspraak. Je kunt telefonisch een afspraak maken, maar ook direct via de website. Heb je een korte medische vraag? Dan kun je ook gebruik maken van de e-mailconsulten.

Meer informatie of wil je je inschrijven? Dat kan via de website van Huisartsenpraktijk Zwaansvliet. 

Adresgegevens:
Zwaansvliet 5
1081 AP Amsterdam 
E-mail: info@hapzwaansvliet.nl 
Tel: 020 - 642 09 09

Huisartsenpraktijk Zwaansvliet is tijdens de vakantieperiodes niet aanwezig op de locatie Ravel Residence:
- 19 februari
- 23 en 30 april
- 16 juli t/m 20 augustus
Je kunt tijdens de afwezigheid op onze locatie uiteraard wel terecht bij de praktijk op Zwaansvliet.

 

Huisarts Nautique Living

Huisartsenpraktijk Kadoelerbreek is verbonden aan de locatie Nautique Living. Ben je bewoner in Nautique Living dan kan je je hier altijd aanmelden als patiënt. Aan de praktijk zijn 4 huisartsen verbonden.

Wil je je inschrijven bij Huisartsenpraktijk Kadoelerbreek neem dan contact op met de praktijk en geef aan dat je in Nautique Living woont. De praktijk is bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur via 020 – 633 33 12. Voor meer informatie kijk kan je kijken op de website van Huisartsenpraktijk Kadoelerbreek. 

Adresgegevens

Banne Buikslootlaan 133 
1034 AC Amsterdam

Tel: 020-633 33 12 
keuze 1: Spoed 
keuze 2: Assistente 
keuze 3: Herhaalrecepten 


Tandarts

Er is een tandarts verbonden aan de studentencomplexen van Student Experience.

Tandartsenpraktijk Van de Veer is gelegen op de Zuidas. Bij deze praktijk kun je dagelijks terecht voor spoedgevallen en uiteraard ook voor de reguliere controles, tandarts- en mondhygiëne behandelingen.

Voor behandelingen dient een afspraak gemaakt te worden. Het is gewenst om je aan te melden voor een intake zodat je ingeschreven kan worden in het bestand. Bij deze intake kan Tandartsenpraktijk Van de Veer je ook goed adviseren en inlichten over verzekeringen. Je hebt niet verplicht een verzekering nodig. Echter dien je dan meteen te betalen bij elk consult. De tarieven zijn landelijk vastgesteld en zijn op de website te vinden.

Op werkdagen kun je terecht tussen 7.00 en 21.00 uur. In het weekend is de tandartsenpraktijk gesloten. Je kunt dan voor spoed terecht bij de Mondzorg Poli in het Slotervaartziekenhuis, te bereiken via 020 – 512 41 13.

Voor vragen en informatie kun je terecht op de website: www.vandeveertandartsen.nl of neem telefonisch contact op via 020 – 662 30 71.

Van de Veer Tandartsen
Gustav Mahlerplein Zuid 116
1082 MA  Amsterdam

Fysiotherapie

Er is een fysiotherapeut verbonden aan de studentencomplexen van Student Experience.

Als bewoner van Student Experience kun je terecht bij Robin Puls van ManualFysion. Inschrijven of meer informatie opvragen kan via de receptie van ManualFysion (020-6762775) of direct via Robin (06-24628671).

Voor meer informatie kun je kijken op de website van ManualFysion.