Mag ik er (foto)shoots houden?

Iedereen kan een verzoek indienen voor het gebruik van de locatie voor een foto- of videoshoot. Dit kan bijvoorbeeld voor school- of afstudeerprojecten, eigen werk, maar ook voor commerciële foto of video shoots. Shoots kunnen 7 dagen per week plaatsvinden tussen 7.00 en 21.00 uur (inclusief op- en afbouw). Een aanvraag voor het gebruik van de locatie dien je minimaal twee weken voor de gewenste datum van de shoot in te dienen door een e-mail te sturen naar info@studentexperience.nl

Kan ik voetballen op het sportveld?

Student Experience organiseert samen met FC Urban iedere woensdag op één van de Student Experience locaties een voetbalwedstrijd op het dak. 

Bij FC Urban ben je vrij van verplichtingen. Je kunt je opgeven voor een wedstrijd die jou uitkomt, op een unieke locatie, met oude bekenden of nieuwe vrienden. De locaties zijn door heel Amsterdam te vinden; van het Museumplein tot aan het Oosterpark en dus ook op alle locaties van Student Experience. 

Als bewoner kan je op je eigen locatie gratis meespelen. Wil je op een andere locatie meedoen dan krijg je 50% korting. Woon je niet bij Student Experience, maar wil je wel bij ons voetballen, dat kan! Iedereen kan zich per wedstrijd inschrijven via de website van FC Urban


Tot hoe laat is het dak geopend?

Je kunt van 09.00 tot 22.00 uur gebruik maken van de faciliteiten op het dak. Zorg dat je voor 22.00 uur het dak verlaat, want je elektronische sleutel werkt daar niet meer na 22.00 uur. Het is toegestaan om met maximaal 50 personen tegelijk het dak te betreden. In verband met brandveiligheid is het niet toegestaan om op het dak te roken.