Sinds 1 november kun jij in een gemeubileerde studio verblijven, namelijk in ons nieuwe complex: Amsterdam Minervahaven. Niets zelf regelen, je kunt er zo in!

WAT HOUDT EEN GEMEUBILEERDE STUDIO IN?

Kies jij voor een volledig gemeubileerde studio? Dan zorgen wij ervoor dat je een studio hebt die van alle gemakken is voorzien.
Vergelijk het met een hotelkamer: de grote items als gordijnen, een bureau, bed en smart TV staan er al. Ook zorgen we voor keukengerei en kun je bij ons een lakenpakket krijgen. Zo hoef je alleen maar je persoonlijke spullen als kleding en studieboeken mee te nemen.

WAT BETAAL IK VOOR MEUBILERING VAN DE STUDIO?

De kosten voor meubilering van je studio worden opgeteld bij jouw maandelijkse kosten voor de studio. In je kostenoverzicht vind je het terug.

KAN IK MIJN GEMEUBILEERDE STUDIO ZELF STYLEN?

Wij zorgen ervoor dat de studio er verzorgd en gezellig uit ziet. Je hoeft dus niets op te hangen om een mooie studio te krijgen.

Wil je toch eigen items inbrengen? Denk dan aan fotolijsten die je kunt neerzetten in plaats van ophangen, een plant of sierkussens. Zo heb je in een handomdraai je eigen plekje gemaakt.