Student ExperienceLeiden

Wil jij wonen in het nieuwe campusgebied van Leiden, slechts 8 minuten fietsen van het centrum? Onze gloednieuwe locatie in het Leiden Bio Science Park met 700 moderne, geheel gemeubileerde studio's gaat naar verwachting op 1 september 2023 open. Ontspan in de lounge, ontmoet je medestudenten in de game corner of blok samen voor je tentamens in de studieruimte.

Meld je nu aan om op de hoogte te blijven wanneer de studios beschikbaar zijn!
Aanmelden

Faciliteiten in Leiden

Study room

Studeren zonder afgeleid te worden? De study room is een lichte, open ruimte waar je in alle rust kunt studeren. Hier worden ook onze Co-Study Sessions georganiseerd, zodat jij samen met je buren maximaal kunt focussen, afgewisseld door pauzes met gezonde snacks en leuke activiteiten.

Lounge

De lounge bevindt zich op de begane grond en bestaat uit zithoeken waar je met jouw buren kunt relaxen, tv kijken of (online) spelletjes spelen.

24/7 locatiebeheerder en security

Elke dag is er van 06.00 tot 22.00 uur een locatiebeheerder in het complex aanwezig en tijdens de nacht is er een beveiliger. Daarnaast zijn er op diverse plaatsen beveiligingscamera's aanwezig.

Private dining room

In de private dining room kook je gezellig met familie of vrienden, organiseer je een diner of vier je je verjaardag .

Je reserveert de private dining room via de receptie van het complex.

Service portal

Voor meer informatie over Student Experience kun je terecht in de online service portal. Hier kun je de meeste zaken snel en gemakkelijk regelen, zoals je check out of het indienen van een reparatieverzoek.

Kopieermachine

In de lounge van het complex is een kopieer-, print- en scanapparaat aanwezig. Tegen vergoeding maak je hier gebruik van.

Game corner

In de game corner kun jij laten zien dat je de beste in poolen, tafeltennissen of darten bent. Daarnaast is het mogelijk om je eigen spelcomputer aan te sluiten op het grote televisiescherm in de lounge.

Fietsenstalling

Een overdekte fietsenstalling is aanwezig. Hier kunt u uw fiets veilig en droog neerzetten!

Laundromat

De Student Experience laundromat is een self-service laundromat waar je voor € 3 gebruik kan maken van professionele wasmachines en drogers. Bij iedere was wordt automatisch wasmiddel toegevoegd. Eigen wasmiddel gebruiken is niet toegestaan en zorgt voor vlekken in je wasgoed.

In de laundromat is een strijkplank aanwezig. Een strijkbout leen je bij de receptie.

Binnentuin en omgeving

Dit complex heeft een mooie binnenplaats waar je op een mooie dag in de zon kunt ontspannen of studeren. Je zult merken dat diverse nieuwe voorzieningen in de omgeving in ontwikkeling zijn. Dit betekent dat er tijdelijk wordt gebouwd rondom het complex, onze excuses voor de eventuele overlast die dit met zich meebrengt.

Vending machine

Lekkere trek? In het gebouw zijn vending machines te vinden waar je tegen betaling een snack of wat te drinken haalt.

Veelgestelde vragen.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Get in touch.

Staat je antwoord hier niet tussen? Ga naar onze FAQ-pagina of neem contact met ons op. Direct contact opnemen met de locatiebeheerder van jouw locatie? Je vindt zijn nummer bij de receptie en in jouw service portal.

Nederland

Spanje