Vind jouw nieuwe huis in Madrid.
Verwachte opening begin 2023.

Student Experience
Madrid Pozuelo

Studeren in Madrid en verblijven bij Student Experience? Dat kan binnenkort! Dit wordt de eerste internationale vestiging van Student Experience. Dit comfortabele studentencomplex is centraal gelegen nabij diverse universiteiten en openbaar vervoer. Maak gebruik van veel faciliteiten op het complex, zelfs een gym en een zwembad. Op dit moment is de bouw van deze unieke locatie in volle gang.

Wil je als een van de eersten weten wanneer je je studio kunt claimen?

Ja, laat het mij weten!

Registreren.

Vul het onderstaande formulier in en we sturen je regelmatig updates en laten het weten wanneer jij jouw studio kan claimen.

Veelgestelde vragen.

 • Ik spreek geen Spaans. Kan ik hier verblijven zonder dat het mij belemmert?

  Ja! Met studenten van over de hele wereld, is deze locatie de perfecte plek om nieuwe vrienden te maken, gewoon in het Engels. Toch Spaans leren? Een ruim aanbod aan cursussen in beschikbaar in Madrid, maar een taalbuddy vinden om je Spaans mee te oefenen in het complex kan natuurlijk ook.

 • In welke buurt ligt het complex?

  Deze locatie is gelegen in Pozuelo de Alarcón, in de gemeente Madrid, Spanje. Grenzend aan de Moncloa-Aravaca wijk van Madriden aan de andere kant omgeven door grote mediterrane dennenbossen, is dit een van de meest gewilde en welvarende buurten rond Madrid. 

  Je vindt onderwijsinstellingen in de buurt, zoals een campus van de openbare Complutense Universiteit van Madrid (UCM), de Somosaguas Campus, die de faculteiten Psychologie, Economie en Bedrijfskunde, Politieke Wetenschappen, Sociologie en Maatschappelijk Werk omvat. Ook de Francisco de Vitoria University (UFV) en de ESIC University bevinden zich in de gemeente.

  Overige onderwijsinstellingen zijn gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

 • Kan ik hier verblijven als ik geen student ben?

  Al onze locaties zijn alleen voor studenten. Zo ook de locatie Madrid Pozuelo. 

 • Vanaf wanneer kan ik mij inschrijven voor beschikbare studio's?

  Op dit moment hebben we nog geen datum vastgesteld voor de start van de verhuur. Houd hiervoor onze website in de gaten. 

 • Wanneer gaat de locatie Madrid Pozuelo open?

  De locatie Madrid Pozuela gaat naar verwachting in 2023 open. Op de website houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen naar de opening toe.

 • Wat kan ik verwachten van de studio's?

  De locatie Madrid Pozuelo biedt 600 volledig gemeubileerde studio's met eigen badkamer en balkon. Ze zijn uitgerust met onder meer een fijn bed, een bureau en een zitgedeelte. 

 • Welke faciliteiten biedt deze locatie?

  Net zoals onze Nederlandse locaties, biedt ons complex in Madrid uitgebreide services en faciliteiten. Een multifunctionele lounge, groot zwembad in een gezellige binnentuin, padel court op het dak, laundromat, private dining room, verschillende studieruimtes, running track om het pand en een horecagelegenheid die voor iedereen toegankelijk is. Er wordt een breed aanbod aan activiteiten voor en door de studenten georganiseerd. Verder is op deze full service locatie het Student Experience team 24/7 beschikbaar.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Get in touch.

Staat je antwoord hier niet tussen? Ga naar onze FAQ-pagina of neem contact met ons op. Direct contact opnemen met de locatiebeheerder van jouw locatie? Je vindt zijn nummer bij de receptie en in jouw service portal