Boek een tour om onze allernieuwste locatie in Leiden te bezoeken.

Bezoek
Student Experience Leiden.

Boek een tour op locatie

Boek een virtuele tour

Ga je studeren en wonen in Leiden en wil je voor je boekt een van onze 700 volledig gemeubileerde studio's met eigen ogen zien? Dat snappen we! Boek een tour* via de onderstaande kalender en bezoek ons snel. Ben je enthousiast na de tour? Boek dan direct een studio! 

Woon je niet in de buurt van Leiden? Boek dan een van de virtuele tours om onze locatie te zien vanuit jouw eigen huis. 

Wil jij wonen in het nieuwe campusgebied van Leiden, slechts 8 minuten fietsen van het centrum? Onze gloednieuwe locatie in het Leiden Bio Science Park met 700 moderne, geheel gemeubileerde studio's gaat naar verwachting op 1 september 2023 open. Ontspan in de lounge, ontmoet je medestudenten in de game corner of blok samen voor je tentamens in de studieruimte.

*De tour is gratis en je kan maximaal vier familieleden of vrienden meenemen als je een tijdslot hebt geboekt. Huisdieren zijn niet toegestaan bij onze tours. Voor 1 september 2023 is het alleen mogelijk een model studio te bezichtigen. Bezoek is op eigen risico, Student Experience is niet verantwoordelijk voor jouw veiligheid.

Boek een tour op locatie

Boek een virtuele tour

Vragen? Mail naar info@studentexperience.nl of bel ons op +31 (0)20 2352159.

Wat onze bewoners zeggen.

Ik vind het leuk aan Student Experience dat het de perfecte mix is van vriendschappen sluiten en het opbouwen van een netwerk voor de toekomst.

Ryanne
Amsterdam NDSM

Iedereen bij Student Experience is heel open en sociaal. Door alle extra faciliteiten in het gebouw is het net alsof je samen een supergroot huis hebt. Ik weet zeker dat je het hier naar je zin krijgt!

Sina
Amsterdam NDSM

De faciliteiten die we delen, zoals poolen en darten, maken het heel levendig. Maar je eigen studio zorgt ervoor dat je goed kunt focussen. En je kunt om 3 uur ’s nachts een broodje pindakaas maken. ;-)

Sahil
Amsterdam NDSM

De locatiebeheerders zijn super aardig. Bijvoorbeeld toen ik een reparatieverzoek had ingediend waren ze erg punctueel en hebben ze hun uiterste best gedaan om het te repareren. Goede service!

Lorenzo
Amsterdam Zuidas

Ik vind het geweldig dat mijn fiets het gehele jaar door veilig en droog staat. Dit is ook de reden waarom ik Student Experience heb gekozen.

Vincent
Amsterdam NDSM

Wat ik het leukste vind aan het wonen bij Student Experience zijn de vele kansen om geweldige mensen te ontmoeten. Van georganiseerde Co-Study Sessions naar gevariëerde events, het gaat nooit vervelen. 

Shisel
Amsterdam Amstel

Bij Student Experience ontmoet ik inspirerende en gezellige mensen. Je woont zelfstandig, maar ik voel me hierdoor nooit alleen.

Neanke
Amsterdam NDSM

De balans tussen het hebben van een eigen plek, maar mij nooit alleen voelen maakt het voor mij een perfect thuis. 

Larissa
Amsterdam Zuidas

Student Experience heeft me de volle experience gegeven de afgelopen 4 jaar. Een perfecte balans tussen een goede werkplek om te focussen en een sociale omgeving om andere studenten te ontmoeten. 

Diego
Amsterdam NDSM

Het mooie aan het wonen bij Student Experience is dat je gemakkelijk in contact komt met andere studenten door de gemeenschappelijke ruimtes en de activiteiten die hier worden georganiseerd. 

Armine
Amsterdam Amstel

Student Experience heeft me de kans gegeven om geweldige mensen te ontmoeten. Ik kan me niet voorstellen om buiten Student Experience te wonen. 

Adolfo
Amsterdam Minervahaven

Student Experience is de place to be. 

Tristan
Amsterdam Minervahaven

Student Experience is veel meer dan een plek om te wonen, het is een lifestyle!

Lucy
Amsterdam Zuidas

De lounge is geweldig! Ik vind het super leuk om samen met vrienden tafeltennis te spelen!

Paloma
Amsterdam Zuidas