Opening medio 2017

Nautique Living
Tt Vasumweg 61-63 
Amsterdam

Opening medio 2017

Nautique Living
Tt Vasumweg 61-63 
Amsterdam

Nautique Living

Medio 2017 opent op de NDSM-werf in Amsterdam Noord studentencomplex Nautique Living met 403 woningen. Vanaf CS brengt de pont je in enkele minuten naar deze hotspot in Amsterdam Noord!
Ben je geïnteresseerd? Vul het formulier onderaan deze pagina in, dan informeren wij je als eerste wanneer de verhuur van start gaat.

Nautique Living is a new experience, een modern studentencomplex met splinternieuwe zelfstandige studentenwoningen met eigen keuken en badkamer. De woningen hebben gemiddeld een vloeroppervlakte van 24 m² en zijn voorzien van een snelle beveiligde televisie- en internetaansluiting.

De locatie biedt allerlei faciliteiten zoals een lounge met gezellige zithoeken en televisie. Er is een wasserette waar je zelf je was kunt doen. De private dining room kun je gebruiken om gezellig met je vrienden of familie te koken en een diner te geven. In de studieruimtes kun je alleen of gezamenlijk studeren. Het pand bestaat uit 12 verdiepingen. Op het dak van het complex is voor de sportieve studenten een sportveld. Naast het complex wordt een heerlijke gezamenlijke tuin aangelegd waar je gezellig kunt ontspannen.

Dagelijks staat het Student Experience team beschikbaar. Iedere dag is er een huismeester aanwezig in het complex en tijdens de nacht kun je een beroep doen op de aanwezige beveiliger die ook bereikbaar is via de Student Experience huurders app. Er worden verschillende medische voorzieningen geboden, zo is er een huisarts, tandarts en fysiotherapeut verbonden aan het complex.
Beleef de Nautique Living Experience: een locatie waar je kunt wonen, leven, ontspannen, studeren, werken en elkaar ontmoeten. Hier wil jij toch ook wonen!Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over Nautique Living.
Nautique Living
Tt Vasumweg 61-63
1033 SE Amsterdam
Nederland
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist
Student Experience
Student Experience
Student Experience = wonen, leven, ontspannen, studeren, werken en elkaar ontmoeten