Ravel Residence
Antonio Vivaldistraat 5-7-9 
Amsterdam
Ravel Residence
Antonio Vivaldistraat 5-7-9 
Amsterdam
Ravel Residence
Antonio Vivaldistraat 5-7-9 
Amsterdam

Ravel Residence

Ravel Residence is a new experience. Ravel Residence is een modern studentencomplex op de Zuidas in Amsterdam dat bestaat uit 800 zelfstandige studentenwoningen met eigen keuken en badkamer. Alle woningen hebben een vloeroppervlakte van 21 m² en zijn voorzien van een snelle beveiligde televisie- en internetaansluiting.

De locatie biedt allerlei faciliteiten zoals een gezellige Bagels & Beans vestiging met heerlijk terras. Een lounge met gezellige zithoeken, televisie, tafelvoetbal en poolbiljart. Er is een wasserette waar je zelf je was kunt doen. De private dining room kun je gebruiken om gezellig met je vrienden of familie te koken en een diner te geven. In de studieruimtes kun je alleen of gezamenlijk studeren. Op het dak van het complex is voor de sportieve studenten een sportveld. Het pand bestaat uit vijf verdiepingen met in het midden een mooie gezamenlijke tuin van meer dan 2.400 m² waar je gezellig kunt ontspannen en relaxen in een hangmat.

Dagelijks staat het Student Experience team beschikbaar. Iedere dag is er een huismeester in het complex aanwezig en tijdens de nacht kun je een beroep doen op de aanwezige beveiliger via de Student Experience huurders app. Er worden verschillende medische voorzieningen geboden, zo is er een huisarts, tandarts en fysiotherapeut verbonden aan het complex.

Discover, Feel and Share the Ravel Residence Experience: een locatie waar je kunt wonen, leven, ontspannen, studeren, werken en elkaar ontmoeten. Hier wil jij toch ook wonen!
Wil je ook zeker zijn van een studentenwoning in Ravel Residence?
Antonio Vivaldistraat 5-7-9
1083 HP Amsterdam
Nederland
Student Experience
Ravel Residence
Student Experience = sporten op het dak