Student Experience Madrid Pozuelo is de eerste internationale vestiging van Student Experience. De locatie in Pozuelo de Alarcón is centraal gelegen bij enkele universiteiten en het openbaar vervoer. Dit studentencomplex van meer dan 23.000 m2 wordt voorzien van alle gemakken en voorzieningen en speelt in op de vraag naar kwalitatief goede huisvesting in deze regio.

Dit complex gaat open in 2022. Houd de website in de gaten voor de laatste ontwikkelingen van Student Experience Madrid Pozuelo.

LIFE AT MADRID POZUELO

Student Experience Madrid Pozuelo wordt een vernieuwend studentencomplex met 600 zelfstandige, gemeubileerde studentenwoningen met eigen keuken, badkamer en balkon. Het studentencomplex onderscheidt zich door de vele faciliteiten voor zowel studenten als startende ondernemers. Zo worden in het complex regelmatig informatiebijeenkomsten voor startende ondernemers georganiseerd en zullen er commerciële (vergader)ruimten en een congrescentrum aanwezig zijn.

Daarnaast biedt Student Experience verschillende faciliteiten aan, zoals een multifunctionele lounge, groot zwembad in de binnentuin, sportveld op het dak, sportruimte, wasserette, private dining room, verschillende studieruimtes, sport parcours om het pand en een horecagelegenheid die voor iedereen toegankelijk zal zijn.

DE STUDENT EXPERIENCE SERVICE

Op deze full service locatie is het Student Experience team 24/7 beschikbaar. We helpen je van check in tot aan de kleinste details, zodat je ontspannen verblijft.

wonen op
een toplocatie

Student Experience Madrid Pozuelo is het eerste project van Student Experience in Spanje. Gelegen in de sjieke Pozuelo de Alarcón buurt, past het luxe Student Experience complex er goed bij. Omringd door bomen en met vele internationale panden in de buurt, is het een heerlijke plek om in Madrid te studeren.

Met een nieuwe metrolijn, 2 treinstations en snelwegen dichtbij is het complex gemakkelijk te bereiken. Binnen een half uur sta je in het centrum van Madrid.

ADRES

Av. de Rodajos, 3
28223 Pozuelo de Alarcón, Madrid
Spanje