Studeren in Madrid en verblijven bij Student Experience Madrid Pozuelo? Dat kan binnenkort! Dit wordt de eerste internationale vestiging van Student Experience. De locatie in Pozuelo de Alarcón is centraal gelegen bij enkele universiteiten en het openbaar vervoer. Dit studentencomplex in Madrid van meer dan 23.000 m2 wordt voorzien van alle gemakken die je van ons gewend bent.

Voor een studentenwoning in Madrid kun je vanaf 2022 terecht bij Student Experience in Pozuelo, de mooiste wijk van Madrid. Houd de website in de gaten voor de laatste ontwikkelingen van ons eerste studentencomplex in Madrid.

STUDENTEN STUDIO IN MADRID POZUELO

Student Experience Madrid Pozuelo wordt een vernieuwend studentencomplex met 600 zelfstandige, gemeubileerde studentenwoningen met eigen keuken, badkamer en balkon. Het studentencomplex in Madrid onderscheidt zich door de vele faciliteiten voor zowel studenten als startende ondernemers. Zo worden in het complex regelmatig informatiebijeenkomsten voor startende ondernemers georganiseerd en zullen er commerciële (vergader)ruimten en een congrescentrum aanwezig zijn.

Daarnaast biedt Student Experience verschillende faciliteiten aan, zoals een multifunctionele lounge, groot zwembad in de binnentuin, sportveld op het dak, sportruimte, wasserette, private dining room, verschillende studieruimtes, sport parcours om het pand en een horecagelegenheid die voor iedereen toegankelijk zal zijn.

DE STUDENT EXPERIENCE SERVICE

Meer dan alleen een studentenkamer in Madrid, dat is wat je van ons kunt verwachten. Op deze full service locatie is het Student Experience team 24/7 beschikbaar. We helpen je van check in tot aan de kleinste details, zodat je ontspannen verblijft.

wonen op
een toplocatie

Student Experience Madrid Pozuelo is het eerste project van Student Experience in Spanje. Gelegen in de sjieke Pozuelo de Alarcón buurt, past het luxe Student Experience complex er goed bij. Omringd door bomen en met vele internationale panden in de buurt, is het een heerlijke plek om in Madrid te studeren.

Met een nieuwe metrolijn, 2 treinstations en snelwegen dichtbij is het complex gemakkelijk te bereiken. Binnen een half uur sta je in het centrum van Madrid.

ADRES

Av. de Rodajos, 3
28223 Pozuelo de Alarcón, Madrid
Spanje