Om het studenten makkelijk te maken, werkt Student Experience samen met verschillende medische diensten. Zo is er een huisarts verbonden aan iedere locatie, is er een tandarts waar je je makkelijk inschrijft en werken we samen met fysiotherapeuten in de buurt van iedere locatie. Zo is gezond blijven net iets makkelijker!

HUISARTS AMSTERDAM ZUIDAS EN AMSTERDAM AMSTEL

Je bent welkom bij huisartsenpraktijk Zwaansvliet. Er is een spreekuur die je op afspraak kunt maken. De praktijk is bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur. Je kunt telefonisch een afspraak maken, maar ook direct via de website. Heb je een korte medische vraag? Dan kun je ook gebruik maken van de e-mailconsulten.

Meer informatie of wil je je inschrijven? Dat kan via de website van Huisartsenpraktijk Zwaansvliet.

Adresgegevens:
Zwaansvliet 5
1081 AP Amsterdam
E-mail: info@hapzwaansvliet.nl
Tel: 020 - 642 09 09

HUISARTS AMSTERDAM NDSM

Gezondheidscentrum AMC Noord is verbonden aan de locatie Amsterdam NDSM.
Wil je je inschrijven bij Gezondheidscentrum AMC Noord dan kan dat via de website. De praktijk is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur via 020 – 308 17 77 of per mail via info@amcnoord.com.

Adresgegevens:
Asterweg 6
1031 HN Amsterdam
Overhoeks – Buiksloterham

TANDARTS

Er is een tandarts verbonden aan alle Student Experience locaties.

Tandartsenpraktijk Van de Veer is gelegen op de Zuidas. Bij deze praktijk kun je dagelijks terecht voor spoedgevallen en uiteraard ook voor de reguliere controles, tandarts- en mondhygiëne behandelingen.

Voor behandelingen dient een afspraak gemaakt te worden. Het is gewenst om je aan te melden voor een intake zodat je ingeschreven kan worden in het bestand. Bij deze intake kan Tandartsenpraktijk Van de Veer je ook goed adviseren en inlichten over verzekeringen. Je hebt niet verplicht een verzekering nodig. Echter dien je dan meteen te betalen bij elk consult. De tarieven zijn landelijk vastgesteld en zijn op de website te vinden.

Op werkdagen kun je terecht tussen 7.00 en 21.00 uur. In het weekend is de tandartsenpraktijk gesloten. Je kunt dan voor spoed terecht bij de Mondzorg Poli in het Slotervaartziekenhuis, te bereiken via 020 – 512 41 13.

Kijk voor meer informatie op de website van de praktijk of neem telefonisch contact op via 020 – 662 30 71.

Adresgegevens:
Van de Veer Tandartsen
Gustav Mahlerplein Zuid 116
1082 MA Amsterdam

FYSIOTHERAPEUT

Er is een fysiotherapeut verbonden aan alle Student Experience locaties.

ManualFysion is op 3 locaties in Amsterdam te vinden. Inschrijven of meer informatie opvragen kan via de receptie van ManualFysion (020-6762775) of per e-mail (info@manualfysion.nl)

Kijk voor meer informatie op de website van ManualFysion.

Adresgegevens:
Locatie sporthallen Zuid
Burgerweeshuispad 54
1076 EP Amsterdam

Locatie club West
Dr. Meurerlaan 10
1067 SM Amsterdam

Locatie Ookmeer
Dokter Meurerlaan 7
1067 SM Amsterdam