Wij zijn altijd op zoek naar studenten die het leuk vinden om mee te denken of activiteiten te organiseren. Op sommige locaties is er een commissie die events en/of de maandelijkse borrel organiseert. Wil je meedenken en helpen bij de organisatie van evenementen, of wil je graag je experience delen met andere studenten, laat het ons weten! Wij vinden het altijd leuk om persoonlijke verhalen te delen door middel van een nieuwsbrief. Lees hieronder waar jij je allemaal bij kan aanmelden.

RUBRIEK - BINNENKIJKEN BIJ

Vind jij het leuk om medebewoners en potentiële nieuwe buren een kijkje te geven in jouw studio? Vertel het verhaal achter jouw voordeur en wordt een inspiratiebron voor (toekomstige) Student Experience bewoners. Geef je op voor ‘Binnenkijken bij’ door een mail te sturen naar info@studentexperience.nl en ontvang een leuk kadootje als dank voor je bijdrage.
Zie ook onze blog voor enkele voorbeelden van 'Binnenkijken bij' .

AMSTERDAM AMSTEL - ACTIVITEITENCOMMISSIE

Op de locatie Amsterdam Amstel is een activiteitencommissie actief. Deze commissie bestaat uit een enthousiaste groep bewoners die op vrijwillige basis samen met Student Experience gezellige evenementen organiseert. Je kunt de activiteitencommissie volgen op de Facebookpagina AmstelSquad Amstelhome, Instagram @theamstelsquad of bereiken via theamstelsquad@gmail.com.

AMSTERDAM ZUIDAS - BARCOMMISSIE

Op de locatie Amsterdam Zuidas organiseert de barcommissie iedere eerste donderdag van de maand een borrel in de lounge. De activiteiten van de barcommissie kan je volgen op de Facebookpagina Ravel Barcommissie.

AMSTERDAM NDSM - EVENT ORGANISEREN

Op de locatie Amsterdam NDSM is momenteel geen activiteitencommissie actief. Wil jij activiteiten organiseren? Neem dan contact met ons op zodat we het gezamelijk op kunnen zetten.