Open Toren Dag bij Student Experience Amsterdam NDSM

Heb je zaterdag nog geen plannen en ben je op zoek naar het beste uitzicht over Amsterdam? Op 26 maart 2022 is de 10e editie van de Open Toren Dag. Op deze dag openen 19 torens in Amsterdam hun deuren voor publiek. Zo heb je de kans om jouw geliefde stad vanuit elke hoek te bekijken.

Silent Disco bij locatie NDSM

Ook het dak van Student Experience Amsterdam NDSM is deze dag van 10:00 tot 16:00 open voor publiek. Hier speel je een potje voetbal of basketbal op het hoogste rooftop sportveld van Europa of dans je tijdens de Silent Disco met uitzicht op de bekende Ponsteiger en het IJ. Wat je ook doet, het uitzicht vanaf het dak over heel Amsterdam Noord en de werven met de cruiseschepen is prachtig. Kom je een kijkje nemen bij locatie NDSM? We zien je graag!

Ook bij andere torens in Amsterdam is deze dag wat te doen. Bezoek jij de 30 meter hoge Blue Amsterdam toren? Of kom je luisteren naar de muzikale optredens in de Ransdorpertoren in Amsterdam Noord? In de ABN AMRO head office volg je een kunstrondleiding of een historische rondleiding tussen 11:00 – 12:00 en 13:00 – 14:00. Je meld je hiervoor aan via de website van de Open Toren Dag. Drink je liever een cocktail in het zonnetje terwijl je uitkijkt over de skyline van Amsterdam? Kom dan naar het Leonardo hotel Amsterdam Rembrandtpark voor een hapje en een cocktail bij Floor17. Bij het WTC Amsterdam Toren H zijn tijdens de Open Toren Dag vijf leden van de Urban Sketchers Nederland aan het tekenen. Je vindt ze op verdieping 26.

Wil een toren bezoeken? Neem dan een kijkje op de website van de Open Toren Dag voor de openingstijden. Ook vind je op deze pagina welke andere lezingen, symposia en activiteiten er zijn. Kijk snel, sommige torens zijn namelijk al volgeboekt.