Ambitious students – Julie vertelt over haar stage bij HUYSZ

Soms ben je ergens zo blij mee dat je het wilt delen met anderen. Dit had Julie Willekens, tweedejaars student Creative Business aan de Hogeschool van Amsterdam, toen ze stage liep bij HUYSZ. HUYSZ maakt huis-portretten in strakke zwarte lijnen. Zo heb je een persoonlijk portret aan je muur. Toen Julie de kans kreeg om een gebouw te kiezen dat ze als lijntekening wilde, twijfelde ze niet – dat werd haar eigen HUYSZ! Als bewoner van Student Experience Amsterdam Zuidas was ze zo blij met het resultaat, dat ze het nu graag met haar buren deelt.

 

“Toen ik bij HUYSZ op sollicitatiegesprek kwam, voelde het gelijk goed”, vertelt Julie. “Ik vind het leuk dat het bedrijf niet zo formeel is, maar juist heel persoonlijk”. Julie deed tijdens haar stage de social media marketing van het merk. Toen haar stage erop zat, vroegen ze haar om er 2,5 dag in de week te blijven werken. 

HUYSZ Portret

Het is heel waardevol om na je stage door te gaan bij een bedrijf. Ook als je nog niet klaar bent met je studie, vindt Julie. “Wat ik op mijn studie leer kan ik gelijk toepassen in de praktijk. Heb ik een college over SEO en SEA? Dan bedenk ik meteen hoe ik dit de volgende dag kan toepassen op de website van HUYSZ. Zo steek ik veel meer op van mijn college dan wanneer ik een tentamen leer”. Julie loopt soms zelfs al op de lesstof vooruit. “Dan legt de docent iets uit en dan denk ik, ja, dat heb ik al geleerd van mijn stagebegeleider. Op mijn stage zijn ze daarnaast erg goed in het werken met Adobe Photoshop en Illustrator. Dus als ik daar hulp bij nodig heb, leggen ze me alles met gemak uit”.    

Tijdens haar stage kreeg Julie het portret van Student Experience Amsterdam Zuidas. “Toen ik de tekening zag vond ik hem zo vet! Ik wilde hem aan iedereen laten zien. Ik ben toen gelijk naar de locatiebeheerder gelopen.”  

HUYSZ portretten

Wil je ook een HUYSZ portret? 

Omdat wij ook enthousiast zijn over het portret hebben we er samen met HUYSZ voor gekozen om deze met korting aan te bieden. De portretten zijn digitaal handgetekend en zijn te bestellen in verschillende formaten en met of zonder zwarte lijst. De kwaliteit van het papier en de lijst is van hoge kwaliteit. Dus wil je ook een aandenken aan je tijd in Student Experience? Of zoek je een origineel cadeau voor je jarige buurman? HUYSZ heeft van alle Student Experience locaties een lijntekening gemaakt. Ga je terug naar je thuis buiten Nederland? Het portret met lijst wordt voor een kleine prijs opgestuurd naar jouw thuisland. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat het glas breekt in je bagage. 

Bewoners van Student Experience Amsterdam krijgen een speciale korting van 10 euro op de Student Experience platen (vanaf € 17,95). Dit doe je door de kortingscode STUDENT10 in te voeren op de website van HUYSZ.