Student Experienced breidt de portefeuille uit met 520 studio's in Granada.

Student Experience breidt haar portefeuille uit met een nieuw Purpose Built Student Accommodation (PBSA) complex van 520 studio's in Granada, Spanje. Het complex zal worden gerealiseerd op het Parque Tecnológico de La Salud in Granada. Voor het (technisch) design en de uitvoering van het project heeft Student Experience een partnership gesloten met Arys diseño y construcción S. L.. Dit complex wordt de tweede PBSA ontwikkeling van Student Experience op de Spaanse studentenhuisvestingsmarkt. Eerder startte Student Experience een ontwikkeling van een 600 studio tellende PBSA in Pozuelo de Alarcón in Madrid. De verwachte opening van beide complexen is gedurende het academische jaar 2022/2023.

 

Student Experience breidt portefeuille uit met tweede locatie in Spanje

Johan Verweij, oprichter en CEO van Student Experience: "De markt in Spanje biedt vele mogelijkheden en een sterke vraag naar studentenhuisvesting. Student Experience zal de komende jaren haar portefeuille verder uitbreiden in Spanje. Wij zijn actief op zoek naar verdere uitbreiding op toplocaties in de grootste Spaanse studentensteden. Deze locatie in Granada, een stad met meer dan 60.000 studenten, past goed in dat plaatje met de ligging op het Parque Tecnológico de La Salud (PTS), centraal gelegen bij universiteiten en het openbaar vervoer."

Net als bij de eerdere ontwikkelingen van Student Experience, wordt het Granada-project ondersteund door Rinkelberg Capital Ltd. Rinkelberg is een in Londen gevestigde particuliere investeringsmaatschappij met een focus op directe investeringen in onroerend goed, private equity en vaste inkomsten.

Student Experience Granada

Student Experience Granada zal bestaan uit 520 volledig gemeubileerde studio's met eigen keuken en badkamer. Het nieuwe studentencomplex onderscheidt zich door de hoogwaardige kwaliteit van inrichting en service. Het heeft een breed aanbod aan faciliteiten en activiteiten zoals een multifunctionele lounge, zwembad in de sfeervolle binnentuin, paddle court op het dak, fitnessruimte, laundromat, private dining room, verschillende studieruimten en een parkeergarage voor auto's en e-bikes. Het Student Experience team is 24/7 beschikbaar op de locatie. Verder wordt er een breed aanbod aan activiteiten voor en door de studenten georganiseerd. Student Experience heeft tot doel een omgeving te creëren waarin studenten zich intellectueel kunnen ontwikkelen en duurzame vriendschappen kunnen sluiten. Verweij: "Door het bieden van een veilige en sociale omgeving kunnen nieuwe vriendschappen en samenwerking tussen studenten ontstaan en groeien. Samen met onze studenten, relaties en medewerkers vormen we een community waarmee we nieuwe mogelijkheden creëren voor verdere ontplooiing en ontwikkeling van de volgende generatie."