Article DO EAT

Lekker én gezond eten met DO EAT! bij Student Experience in Madrid Pozuelo

Student Experience en DO EAT! werken samen om de bewoners van Madrid Pozuelo lekkere, gezonde en duurzame maaltijden aan te bieden. Je kunt zelf kiezen of je wel of geen meal plan boekt bij je studio. Je kiest het meal plan van jouw keuze, denk bijvoorbeeld aan een plan met vegetarische of veganistische maaltijden.


Misschien ken je de kleurrijke DO EAT! restaurants in Madrid al en wie weet heb je zelfs al eens geproefd van hun lekkernijen. De oprichters van DO EAT! zijn pioniers van het "Fast Good" concept en hebben meer dan 30 vestigingen in Spanje, waaronder in Madrid, Barcelona en Granada. DO EAT! Is in 2011 opgericht door de vrienden Diego Pérez Crespo en Jaime Arteaga. Ze bieden betaalbare verse gerechten met een snelle service. De gezellige restaurants zijn modern ingericht met natuurlijke materialen, wat jouw verblijf comfortabel en gezellig maakt.

Wat het eten betreft zijn de mogelijkheden onbeperkt! In de live cooking bar zie je meer dan 25 verse ingrediënten waarmee je zelf jouw salade of poke bowl samenstelt. Op het uitgebreide menu vind je onder andere pasta, pizza, gegrilde vis, vlees, heerlijke soepen, stoofschotels, zoete en hartige ontbijtjes, sandwiches en desserts. Als klap op de vuurpijl zijn er ook altijd seizoensgroenten en -fruit beschikbaar. Zo eet je altijd een maaltijd die vers, uniek en van de hoogste kwaliteit is.

DO EAT! geeft prioriteit aan duurzaamheid en neemt maatregelen om voedselverspilling tegen te gaan door efficiënt om te gaan met voedsel en samen te werken met bedrijven als Too Good to go. Lees hier meer over hoe DO EAT! zich inzet voor duurzaamheid.


Een meal plan bij je studio in Madrid Pozuelo

Ben je benieuwd naar de opties voor jouw meal plan? Je kiest bij het reserveren van je studio uit half board, full board of geen meal plan. Het half board-plan bevat ontbijt en een keuze uit lunch of diner voor € 285 per maand (20 tickets voor ontbijt en 20 tickets voor lunch of diner) en hetfull board-plan bevat ontbijt, lunch en diner voor € 395 per maand (20 tickets voor ontbijt en 40 tickets voor lunch of diner). 

De maaltijden zijn beschikbaar van maandag tot en met vrijdag. Op zaterdag wordt er alleen brunch geserveerd en op zondag enkel diner. Je bent daarnaast altijd welkom om tegen betaling extra maaltijden of snacks te nuttigen in het restaurant.

Extra article DO EAT