Juliette Willemse benoemd tot algemeen directeur

Student Experience heeft Juliette Willemse per 1 december 2020 benoemd tot algemeen directeur van Student Experience in Nederland. Willemse is de afgelopen jaren werkzaam geweest als COO binnen de organisatie. Ze heeft aan de basis gestaan van de groei van het bedrijf en heeft met het team recentelijk het succesvolle Europese ICT-project van Student Experience afgerond.

De benoeming vindt plaats op een belangrijk moment voor Student Experience. Op 1 november jongstleden is Amsterdam Minervahaven geopend, een state-of-the-art studentencomplex met 596 gemeubileerde studio's. In Spanje staan in meerdere steden bouwprojecten in de startblokken.

Student Experience is een onafhankelijke, zelfstandig opererende vastgoedontwikkelaar en beheerder van uitdagende studentencomplexen waar wonen, leven, recreëren en studeren worden gecombineerd. Student Experience verzorgt het beheer van ruim 2.300 studio's. De ambitie is om de komende jaren 10.000 eenheden in Nederland en daarbuiten te ontwikkelen en in eigen beheer in de markt te zetten.