Studio Stories met Bas Wassens

Veel Student Experience woningen zijn hetzelfde qua grootte en indeling. Toch zijn ze op allerlei verschillende manieren in te richten. Praktisch en knus of strak en modern, met tweedehands spulletjes of juist alles nieuw. In deze story nemen we een kijkje in de studio van Bas Wassens, bewoner van Amsterdam Amstel.

 

Sinds 2018 woont Bas met veel plezier op de locatie Amsterdam Amstel. Via een vriend van hem werd hij getipt om eens een kijkje te nemen op de website van Student Experience. Alsof het zo moest zijn kwam er al snel een studio vrij en pakte hij zijn kans, met het resultaat een studio aan de Amstel!

“Wat ik echt heel fijn vind aan Student Experience is dat je snel mensen leert kennen. Dit gebeurt gewoon op feestjes en events van Student Experience. Ik heb me ook aangemeld bij FC Urban waarbij je op het sportveld op het dak gratis kan voetballen”, aldus Bas.

Studio Tip

Elke student herkent de situatie wel. Je hebt te weinig ruimte voor alle spullen die je hebt, of je hebt te weinig budget om echt de juiste spullen te kopen. Let dan goed op! Want wie kan beter een tip geven dan de bewoner zelf?

Bas begint “Je moet sowieso creatief omspringen met alle spullen die je hebt. Ik ben persoonlijk erg fan van de tiny house movement. Gebruik dus alle hoekjes goed en deel je studio ook goed in. Daarnaast moet je ook niet te kritisch zijn op het meubilair. Ga langs verschillende kringloop- of vintagewinkels want hier kun je echt super leuke spullen vinden voor een goede prijs!”

Wil jij meer tips van Bas en wil jij weten hoe zijn studio eruit ziet? Bekijk dan de Studio Story hieronder!