Ook weer toe aan een feestje?

Na een bewogen corona periode mag er steeds meer in Nederland en begint alles weer te leven. Grote kans dat ook jij wel toe bent aan een feestje. Zo dachten de bewoners van de Amsterdam Amstel locatie er in elk geval wel over. Zij organiseerden dan ook een tof mini festival in de binnentuin: Blurry Nights.

De jongens van Blurry Nights staken de koppen bijéén met the Amstelsquad, Amstel Place en Student Experience om er een geslaagd en COVID proof event van te maken. Zo werd er een vette line-up geregeld met maar liefst 6 dj’s en je kon Blurry Fest alleen bezoeken met een vaccinatie- of negatief testbewijs.
En wat had iedereen de heerlijke festival vibes gemist! De sfeer zat er goed in en er werd tot in de late uurtjes gedanst. Dit feestje is nu al één van de hoogtepunten van het jaar.

Zet leuke ideeën om in concrete plannen

Blurry Nights is georganiseerd door bewoners voor bewoners. Woon jij ook op één van de Student Experience locaties en heb je een super leuk idee? Wij denken en helpen graag mee. Stuur een mail naar communications@studentexperience.nl en wie weet is jouw event de volgende op de agenda. Houd de What’s going on pagina op de website en onze sociale kanalen in de gaten om er zeker van te zijn dat je geen feestjes mist.