Student Experience is een onafhankelijke, zelfstandig opererende vastgoedbeheerder en ontwikkelaar van studentenhuisvesting in binnen- en buitenland waarbij de beleving centraal staat. De ultieme Student Experience draait om service, gastvrijheid en sfeer. Alle locaties zijn modern ingericht en bieden een groot aantal faciliteiten. Samen leven, ontspannen, studeren, sporten en werken; daar draait het om bij Student Experience. Discover, Feel & Share the experience!

Ons verhaal

Student Experience is in 2011 opgericht met als doel om de steeds groter wordende groep studenten een innovatieve en veilige plek te kunnen bieden in Amsterdam.

In 2015 opende het eerste Student Experience complex haar deuren: Student Experience Amsterdam Zuidas. Met maar liefst 800 moderne en zelfstandige studio’s op de Zuidas was de eerste stap gezet. Maar zowel de ambitie van Student Experience als de vraag naar meer woonruimte was groot en zo volgde al snel de volgende Student Experience complexen: Student Experience Amsterdam Amstel (2015) en Student Experience Amsterdam NDSM (2017).

Maar we zijn nog niet klaar. In 2020 volgt uitbreiding van de Student Experience portefeuille met Student Experience Amsterdam Minervahaven en we beginnen binnenkort met de bouw in Madrid, Spanje.