Stap 2: Ontmoeting

Wij maken graag kennis met onze huurders. Je bent bij ons geen nummer, dus willen wij elkaar een keer ontmoeten zodat we elkaar duidelijk kunnen maken wat we van elkaar verwachten. Tijdens onze ontmoeting zullen wij je onder andere informeren over de woning, het huurcontract, de dienstverlening van Student Experience en de faciliteiten in het complex. 

Zorg dat je voor onze kennismaking een gebruikersnaam en wachtwoord registreert. Meer informatie hierover staat in de e-mail die je van ons ontvangt. Als je al je gegevens correct hebt ingevuld kun je op je persoonlijke pagina het campuscontract en de bijlagen inzien.

Je dient na afloop van het kennismakingsgesprek binnen een dag het campuscontract digitaal te accorderen. Indien je niet op tijd je campuscontract accordeert vervalt je reservering voor de desbetreffende woning. We willen je erop wijzen dat je een huurcontract accordeert met de hierbij behorende rechten en plichten. Je gaat een huurcontract aan voor minimaal 1 jaar. Het is niet mogelijk om je huurcontract eerder op te zeggen.


Student Experience = toplocaties