Hieronder is meer informatie te vinden over de indeling van de studio. Zo weet je wat je kunt verwachten en wat er aanwezig is in de studio.

AFMETINGEN VAN DE STUDIO

De Student Experience Amsterdam Minervahaven studio’s hebben een vloeroppervlakte van gemiddeld 24 m² en zijn inclusief een eigen keuken en badkamer. De hoogte van de woning is ongeveer 260 cm. Zodra je je contract hebt getekend, kun je op je Service Portal een plattegrond van de studio vinden.

KEUKEN

De keuken is voorzien van een keukenblad van ongeveer 2 meter, inclusief de spoelbak. Er zijn zowel bovenkastjes als onderkastjes aanwezig. De keuken heeft een elektrische 2-pitskookplaat (keramisch), een afzuigkap en een koelkast. Verder beschik je over uitgebreide keukengerei (incl. borden, bestek, etc.)

BADKAMER

De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet. De douche heeft een thermostaatkraan en douchestang met doucheslang en handdouche. Het luxe badkamermeubel met spiegelwand en wastafel biedt veel ruimte voor opslag van toiletartikelen.

VLOER

In iedere studio is een donkerbruine pvc-vloer aanwezig. Behalve een warme uitstraling, is de vloer gemakkelijk schoon te houden.

ZAKEN OPHANGEN AAN DE MUREN

Het is niet mogelijk om zaken op te hangen aan de muur. Wil je toch een leuk aandenken aan thuis mee? Denk dan aan een fotolijstje dat je kunt neerzetten.

TV- EN INTERNETAANSLUITING

Iedere studio heeft een smart TV en snelle wifi. Voor vragen met betrekking tot je tv- en internetaansluiting kun je kijken op de website van de ittdesk.