Hieronder is meer informatie te vinden over de afmetingen en indeling van de studio, die je kan helpen je bij het aanschaffen van de juiste benodigdheden en het efficiënt inrichten van je studio.

AFMETINGEN VAN DE STUDIO

De studio’s van Student Experience NDSM hebben een vloeroppervlakte van 21 m² tot 31 m² en zijn inclusief een eigen keuken en badkamer. De hoogte van de woning is 260 cm. Op je Service Portal kun je een plattegrond van de studio vinden.

KEUKEN

De keuken is voorzien van een keukenblad inclusief de spoelbak. Er zijn zowel bovenkastjes als onderkastjes aanwezig. De keuken heeft een elektrische 2-pitskookplaat (keramisch) en een afzuigkap. Je dient zelf voor een koelkast zorg te dragen, hiervoor is ruimte onder het keukenblad aanwezig. Als je de volgende afmetingen aanhoudt voor de koelkast dan weet je zeker dat deze past: 55 cm x 86 cm x 57 cm (breedte x hoogte x diepte). We adviseren je om goed naar de plattegrond op je persoonlijke pagina te kijken. Sommige keukens zijn wat kleiner en hebben geen aparte ruimte voor de koelkast. Deze kan je dan naast het keukenblok plaatsen.

BADKAMER

De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet. Boven de wastafel hangt een grote spiegel.

VLOERBEDEKKING

In iedere woning ligt een antraciet kleurige vloerbedekking.

Het is toegestaan om laminaat te leggen in de studio, over de vloerbedekking heen. Het is niet nodig om een ondervloer te leggen. Wij adviseren je een dikte van maximaal 6 mm aan te houden. De studio zal na je verblijf weer in originele staat moeten worden teruggebracht.

GORDIJNRAILS

In iedere studio hangen gordijnrails over de gehele breedte van de ruimte. De breedte van de studio kun je terugvinden op de plattegrond op je Service Portal. Deze gordijnrail is geschikt voor gordijnhaakjes. Er hangen in totaal 32 oogjes aan de rail (16 per zijde).

FOTORAILS

Het is niet toegestaan om in de muren te boren of om er foto’s aan te plakken. Daarom is er in iedere studio een rails te vinden waaraan je bijvoorbeeld foto's, afbeeldingen of kaartjes kunt ophangen.

TV- EN INTERNETAANSLUITING

Iedere studio heeft een TV- en internetaansluiting van Ziggo. De kosten van TV en internet zijn opgenomen in de servicekosten, dus je hoeft hiervoor niet een apart abonnement af te sluiten. Je dient zelf zorg te dragen voor een utp kabel (netwerk kabel) en een coax kabel voor het aansluiten van het internet en de televisie. Indien je in de studio gebruik wilt maken van wifi dan dien je een router aan te schaffen. Voor vragen met betrekking tot je tv- en internetaansluiting kun je kijken op de website van de ittdesk.

Registratiepagina klant/relatienummer
Ben jij op de registratiepagina van ittdesk? Vul dan onder klant/relatienummer het volgende nummer in: 14999999999. Met deze code ontvang jij de juiste aansluiting in je studio.