Ken jij onze iconische sportvelden op het dak? Een basketbalveld in Amsterdam met het mooiste uitzicht. Leuk voor een potje basketbal of voetbal met vrienden, yoga met uitzicht en de perfecte Instagram foto.

HEEFT ELKE LOCATIE EEN SPORTVELD OP HET DAK?

Ja, alle Student Experience locaties worden gekenmerkt door een sportveld op het dak. De kooi rondom het sportveld heeft op elke locatie een andere kleur:
Student Experience Amsterdam Zuidas = oranje
Student Experience Amsterdam Amstel = geel
Student Experience Amsterdam NDSM = zwart
Student Experience Amsterdam Minervahaven = zwart

Als Student Experience bewoner kun je elke dag van 09.00 tot 22.00 uur gebruik maken van de faciliteiten op het dak. Het is toegestaan om met maximaal 50 personen tegelijk het dak te betreden. In verband met brandveiligheid is het niet toegestaan om op het dak te roken.

MOGEN ER FOTOSHOOTS GEHOUDEN WORDEN OP HET DAK?

Iedereen kan een verzoek indienen voor het gebruik van de locatie voor een foto- of videoshoot. Dit kan bijvoorbeeld voor school- of afstudeerprojecten, eigen werk, maar ook voor commerciële foto of video shoots. Shoots kunnen 7 dagen per week plaatsvinden tussen 7.00 en 21.00 uur (inclusief op- en afbouw). Een aanvraag voor het gebruik van de locatie dien je minimaal twee weken voor de gewenste datum van de shoot in te dienen door een e-mail te sturen naar communications@studentexperience.nl.

COVID-19: In verband met het coronavirus is er besloten om tot nader order geen foto- of videoshoots door te laten gaan of nieuwe aanvragen aan te nemen.
VOETBALLEN OP HET DAK

Student Experience organiseert samen met FC Urban iedere woensdag op elke van de Student Experience locaties een voetbalwedstrijd op het dak.

Bij FC Urban ben je vrij van verplichtingen. Je kunt je opgeven voor een wedstrijd die jou uitkomt, op een unieke locatie, met oude bekenden of nieuwe vrienden. De locaties zijn door heel Amsterdam te vinden; van het Museumplein tot aan het Oosterpark en dus ook op alle locaties van Student Experience.

Als bewoner kan je op je eigen locatie gratis meespelen. Wil je op een andere locatie meedoen dan krijg je 50% korting. Woon je niet bij Student Experience, maar wil je wel bij ons voetballen, dat kan! Iedereen kan zich per wedstrijd inschrijven via de website van FC Urban.