Beschikbare studio's

Samen vinden we de perfecte studio voor jou! Dit is ons huidige aanbod. Zijn er geen studio's beschikbaar of geen studio’s die voldoen aan jouw voorkeuren? Geen zorgen, we werken ons huidige aanbod wekelijks bij. Door je te registreren, word je per e-mail op de hoogte gehouden van ons bijgewerkte aanbod.

 

Inschrijven

Filter

Stad

0

Complex

0
0
0
0

Huur periode

0
0

Opties

0
0

Er zijn op dit moment geen studio's beschikbaar op deze locatie. Op de hoogte blijven van ons aanbod? Schrijf je dan in, dan krijg je een mail zodra er een studio vrij komt op deze locatie. :)

Ontdek onze locaties.

Wat onze bewoners zeggen.

Ik vind het erg gezellig om hier te wonen, omdat je gemakkelijk vrienden kunt maken. Vooral wanneer je op het basketbalveld, in de sportschool of in de game corner bent.

Anne-Romé
Amsterdam Minervahaven

De locatiebeheerders zijn super aardig. Bijvoorbeeld toen ik een reparatieverzoek had ingediend waren ze erg punctueel en hebben ze hun uiterste best gedaan om het te repareren. Goede service!

Lorenzo
Amsterdam Zuidas

NDSM is super cool omdat je dichtbij het water woont. Het is ook de perfecte balans tussen privacy hebben in je eigen studio en omringd zijn door andere studenten waarmee je kunt socializen.

Sara
Amsterdam NDSM