The perfect student hotspot for your student life.

Furnished studio, Amsterdam Minervahaven

De perfecte studio huren
Hoe werkt dat?

Gemeubileerd of ongemeubileerd, in street art walhalla NDSM of op loopafstand van het kloppende hart Zuidas, voor 1 collegejaar of voor je hele studentenleven… We hebben studio's die aan al je wensen voldoen. Al onze studio's, van 21m2 tot 45m2, bieden een eigen badkamer en keuken en genoeg ruimte voor je bed, een bureau en ruimte om te loungen.

Het is de perfecte thuisbasis voor studenten vanuit de hele wereld. Ons geautomatiseerde lotingssysteem biedt gelijke kansen voor elke student en aanmelden is eenvoudig. Volg gewoon de onderstaande stappen!

Stap voor stap uitleg over...

Een short stay studio boeken

Stap 1Registreren

Registreer je om een email notificatie te krijgen wanneer er studio’s beschikbaar zijn die aan jouw wensen voldoen.

Goed om te weten:

  • Je komt in aanmerking voor een studio als je 18 jaar of ouder bent en staat ingeschreven aan een onderwijsinstelling;
  • Gelijke kansen voor iedereen: dat is ons doel. Schrijf je je in met meerdere e-mailadressen om je kansen op een studio te vergroten? Dan word je automatisch uit het systeem verwijderd.

Registreer hier

Stap 2Een studio boeken

Wanneer je tijdelijk voor studie in Nederland verblijft, kan je een short stay studio boeken. Je selecteert zelf een studio in de studio selector, de studio-advertentie bevat meer informatie.

Nadat je een studio hebt geboekt, vind je deze terug onder 'mijn reactieoverzicht' in de service portal. Boek je een short stay studio, dan is deze gelijk van jou. Had je ook gereageerd op long stay studio’s, dan worden deze reacties automatisch verwijderd.

Stap 3Maak je boeking compleet

Voldoe je aan de voorwaarden voor het boeken van een studio dan maken we een contract voor je aan. Je hebt drie dagen om je contract en de plattegrond te bekijken en je bewijs van inschrijving te uploaden. Geef online aan of je de studio accepteert of weigert. Je accepteert de studio door het contract online te tekenen. Wanneer je de studio online accepteert ben je verplicht de eerste betaling te voldoen. Houd hier rekening mee wanneer je het contract tekent.

Stap 4Check-in

Nu hoef je alleen nog maar in te checken! Voltooi de eerste betaling en plan je check-in in via de serviceportal. Je bent 7 dagen per week welkom van 13:00 tot 21:00 uur. De locatiebeheerder verwelkomt je en geeft je de sleutel van je studio. Check of alles in orde is en laat de mooiste tijd van je leven beginnen!

Kans maken op een long stay studio

Stap 1Registreren

Om in aanmerking te komen voor een studio, moet je je eerst registreren. Zo kun je direct op studio’s reageren wanneer ze beschikbaar zijn.

Je krijgt van ons een e-mailmelding als er een studio beschikbaar is die aan jouw voorkeuren voldoet.

Goed om te weten:

  • Je komt in aanmerking voor een studio als je 16 jaar of ouder bent en staat ingeschreven aan een onderwijsinstelling;
  • Gelijke kansen voor iedereen: dat is ons doel. Schrijf je je in met meerdere e-mailadressen om je kansen op een studio te vergroten? Dan word je automatisch uit het systeem verwijderd.

Registreer hier

Stap 2Op een studio reageren

Heb je je geregistreerd? Dan kun je direct reageren op de beschikbare studio's. De studio-advertentie bevat meer informatie over de studio en de deadline voor een reactie.

Nadat je op een studio hebt gereageerd, kun je deze terugvinden in 'mijn reactieoverzicht' in de service portal. Zodra de deadline voorbij is, zal de studio verdwijnen uit jouw reactie overzicht.

Stap 3Automatische loting

Als de reactietijd is verstreken, wordt er een kandidaat geselecteerd door middel van een automatische trekking. Je ontvangt een e-mail als (en alleen wanneer) je geselecteerd bent.

Stap 4Plan je kennismakingsgesprek

Nadat je geselecteerd bent, kun je een afspraak plannen voor een kennismaking op locatie, telefonisch of via FaceTime. We leggen uit wat we van bewoners verwachten en wat jij van ons kunt verwachten. Het is ook het perfecte moment om ons al jouw vragen te stellen.

Stap 5Studio accepteren

Uiterlijk 24 uur na het kennismakingsgesprek dien je online door te geven of je de studio wilt accepteren of weigeren. Accepteren doe je door het contract online te tekenen.

Stap 6Inchecken

De locatiebeheerder ontvangt je bij de receptie en begeleidt je naar je studio. Je controleert of alles in orde is in je studio en je ontvangt de sleutel. Dit kan vanaf de eerste dag dat je contract ingaat.

Ontdek onze locaties.

Wat onze bewoners zeggen.

Ik vind het leuk aan Student Experience dat het de perfecte mix is van vriendschappen sluiten en het opbouwen van een netwerk voor de toekomst.

Ryanne
Amsterdam NDSM

Iedereen bij Student Experience is heel open en sociaal. Door alle extra faciliteiten in het gebouw is het net alsof je samen een supergroot huis hebt. Ik weet zeker dat je het hier naar je zin krijgt!

Sina
Amsterdam NDSM

Ik vind het erg gezellig om hier te wonen, omdat je gemakkelijk vrienden kunt maken. Vooral wanneer je op het basketbalveld, in de sportschool of in de game corner bent.

Anne-Romé
Amsterdam Minervahaven

Stel je voor dat je in het hart van innovatie, business en trends leeft, maar toch de zorgeloze houding en vrijheid van een student hebt. Dit is het prestige dat Student Experience Amsterdam Zuidas ons biedt. En ik zou willen dat ik hier na mijn studentenleven ook nog gewoon kon blijven wonen!

Idil
Amsterdam Zuidas

De faciliteiten die we delen, zoals poolen en darten, maken het heel levendig. Maar je eigen studio zorgt ervoor dat je goed kunt focussen. En je kunt om 3 uur ’s nachts een broodje pindakaas maken. ;-)

Sahil
Amsterdam NDSM

De locatiebeheerders zijn super aardig. Bijvoorbeeld toen ik een reparatieverzoek had ingediend waren ze erg punctueel en hebben ze hun uiterste best gedaan om het te repareren. Goede service!

Lorenzo
Amsterdam Zuidas

Ik vind het geweldig dat mijn fiets het gehele jaar door veilig en droog staat. Dit is ook de reden waarom ik Student Experience heb gekozen.

Vincent
Amsterdam NDSM

Mijn buren zijn mijn beste vrienden geworden. Ik heb ook erg veel inspiratie opgedaan in het gebouw waar ik in woon. Ik heb er zelfs een kunstboek over gemaakt.

Minwho
Amsterdam Zuidas

NDSM is super cool omdat je dichtbij het water woont. Het is ook de perfecte balans tussen privacy hebben in je eigen studio en omringd zijn door andere studenten waarmee je kunt socializen.

Sara
Amsterdam NDSM

Ik vroeg me af wat het verschil is tussen het wonen in Student Experience en in de hemel. Het enige waar ik op kwam is dat er een gratis gym is bij Student Experience, en waarschijnlijk niet in de hemel. 

Yona
Amsterdam Minervahaven

Het mooie aan het wonen bij Student Experience is dat je gemakkelijk in contact komt met andere studenten door de gemeenschappelijke ruimtes en de activiteiten die hier worden georganiseerd. 

Armine
Amsterdam Amstel