Amsterdam Zuidas Studio E15

Antonio Vivaldistraat 5

21.00 m²

Long stay > 1 jaar

Niet gemeubileerd

€ 715/Maand

Reageren

Startdatum contract
06-02-2022

Reageren mogelijk tot
16-01-2022

Reageren

Omschrijving

Een studio om eigen te maken: dat is wat deze locatie te bieden heeft. Met een eigen badkamer en keuken maak je van deze studio jouw paleis. De studio wordt ongemeubileerd opgeleverd.

Verblijf op de originele en allereerste Student Experience locatie. Het is gelegen in het zakendistrict van Amsterdam en dichtbij de VU-campus. Dit is waar we ons beroemde sportveld op het dak hebben bedacht! Geniet van het dak en onze andere faciliteiten zoals lounges, een study room, dining room, tuinen en game corner. Gebruik van alle faciliteiten en diensten is bij de huurprijs inbegrepen. Maak vrienden, studeer samen en haal het meeste uit je studentenleven.

De prijs is volledig transparant: de accommodatievergoeding (inclusief eventuele btw) is de totale prijs voor het gebruik van de studio en de afname van de diensten.

Deze long stay locatie biedt studio's aan voor een verblijf van minimaal 1 jaar.

Jouw studio bij Zuidas in het kort:

  • Ongemeubileerde studio;
  • Eigen badkamer en keuken;
  • Eigen parkeerplek voor jouw fiets in de afgesloten fietsenstalling;
  • Gratis gebruik van alle faciliteiten zoals lounges, een game corner en een rooftop sportveld;
  • Gratis toegang tot alle Student Experience events - zowel online als offline; 
  • Geavanceerde recycling.

Wat onze bewoners zeggen.

Stel je voor dat je in het hart van innovatie, business en trends leeft, maar toch de zorgeloze houding en vrijheid van een student hebt. Dit is het prestige dat Student Experience Amsterdam Zuidas ons biedt. En ik zou willen dat ik hier na mijn studentenleven ook nog gewoon kon blijven wonen!

Idil
Amsterdam Zuidas

De locatiebeheerders zijn super aardig. Bijvoorbeeld toen ik een reparatieverzoek had ingediend waren ze erg punctueel en hebben ze hun uiterste best gedaan om het te repareren. Goede service!

Lorenzo
Amsterdam Zuidas

Mijn buren zijn mijn beste vrienden geworden. Ik heb ook erg veel inspiratie opgedaan in het gebouw waar ik in woon. Ik heb er zelfs een kunstboek over gemaakt.

Minwho
Amsterdam Zuidas