Amsterdam Amstel Studio C4

Joan Muyskenweg 15

21.00 m²

Long stay > 1 jaar

Niet gemeubileerd

€ 723/Maand

Reageren

Startdatum contract
11-02-2022

Reageren mogelijk tot
16-01-2022

Reageren

Omschrijving

Strak ingericht of urban jungle? Het is aan jou! De ongemeubileerde studio's op deze locatie bieden je een leeg canvas. Ze hebben een eigen badkamer en keuken, de rest laten we over aan jouw creativiteit.

Met uitzicht over het water ligt deze locatie in de opkomende wijk Overamstel en op slechts 5 minuten van cafés in De Pijp en het Amstelstation. Maar je hoeft niet weg om plezier te hebben! Maak gebruik van ons dak, lounges, een study room, dining room, tuin en game corner om medebewoners te ontmoeten en te ontspannen na een dag blokken voor een tentamen. Het gebruik van alle faciliteiten en diensten is bij de huurprijs inbegrepen.

De prijs is volledig transparant: de accommodatievergoeding (inclusief eventuele btw) is de totale prijs voor het gebruik van de studio en de afname van de diensten.

Deze long stay locatie biedt studio's aan voor een verblijf van minimaal 1 jaar.

Jouw studio bij Amstel in het kort:

  • Ongemeubileerde studio;
  • Eigen badkamer en keuken;
  • Afgesloten fietsenstalling voor jouw fiets;
  • Gratis gebruik van alle faciliteiten zoals lounges, een game corner en een rooftop sportveld;
  • Gratis toegang tot alle Student Experience events - zowel online als offline.

Wat onze bewoners zeggen.

Ik ben blij dat ik bij Amsterdam Amstel ben gaan wonen. Er valt elke dag iets te beleven en de omgeving is top. Hiernaast verbreed het mijn sociale kring op elk bedenkelijk niveau.

Kim
Amsterdam Amstel

Het mooie aan het wonen bij Student Experience is dat je gemakkelijk in contact komt met andere studenten door de gemeenschappelijke ruimtes en de activiteiten die hier worden georganiseerd. 

Armine
Amsterdam Amstel

There are some serious hoopers out here!

Leon
Amsterdam Amstel