Amsterdam NDSM Studio C2

tt. Vasumweg 61

24.50 m²

Long stay > 1 jaar

Niet gemeubileerd

€ 698/Maand

Reageren

Startdatum contract
13-02-2022

Reageren mogelijk tot
16-01-2022

Reageren

Omschrijving

Kijk hoe boten zich voorbereiden op wereldreizen terwijl jij 's ochtends koffie drinkt in je raam met uitzicht op de NDSM dok. Aan de andere kant kijk je uit op het IJ en de pont naar Centraal Station. Jouw studio wacht op jouw persoonlijke touch: hij is ongemeubileerd. 

Ons hoogste gebouw biedt uitzicht over het IJ en heel Amsterdam Noord. De gratis veerboot brengt je in 10 minuten naar het Centraal Station, maar thuisblijven is net zo leuk. Sunset yoga op het sportveld op het dak, een potje pool in de game corner of een etentje met medebewoners in de dining room: je verveelt je niet. Al onze faciliteiten en diensten zijn bij de huurprijs inbegrepen. Ontmoet studenten van over de hele wereld en duik samen in het studentenleven.

De prijs is volledig transparant: de accommodatievergoeding (inclusief eventuele btw) is de totale prijs voor het gebruik van de studio en de afname van de diensten.

Deze long stay locatie biedt studio's aan voor een verblijf van minimaal 1 jaar.

Jouw studio bij NDSM in het kort:

  • Ongemeubileerde studio;
  • Eigen badkamer en keuken;
  • Eigen parkeerplek voor jouw fiets in de afgesloten fietsenstalling;
  • Gratis gebruik van alle faciliteiten zoals lounges, een game corner en een rooftop sportveld;
  • Gratis toegang tot alle Student Experience events - zowel online als offline.

Wat onze bewoners zeggen.

Ik vind het leuk aan Student Experience dat het de perfecte mix is van vriendschappen sluiten en het opbouwen van een netwerk voor de toekomst.

Ryanne
Amsterdam NDSM

Iedereen bij Student Experience is heel open en sociaal. Door alle extra faciliteiten in het gebouw is het net alsof je samen een supergroot huis hebt. Ik weet zeker dat je het hier naar je zin krijgt!

Sina
Amsterdam NDSM

De faciliteiten die we delen, zoals poolen en darten, maken het heel levendig. Maar je eigen studio zorgt ervoor dat je goed kunt focussen. En je kunt om 3 uur ’s nachts een broodje pindakaas maken. ;-)

Sahil
Amsterdam NDSM

Ik vind het geweldig dat mijn fiets het gehele jaar door veilig en droog staat. Dit is ook de reden waarom ik Student Experience heb gekozen.

Vincent
Amsterdam NDSM

NDSM is super cool omdat je dichtbij het water woont. Het is ook de perfecte balans tussen privacy hebben in je eigen studio en omringd zijn door andere studenten waarmee je kunt socializen.

Sara
Amsterdam NDSM