Eindelijk die mooie laminaatvloer van je Pinterest of popcorn uit je eigen magnetron? Kleine aanpassingen maken je studio snel tot je eigen plekje. Met deze tips richt je jouw studio efficiënt in zonder te boren.

EXTRA KEUKENRUIMTE EN MAGNETRON

In een compacte keuken creëer je makkelijk extra ruimte met een keukentrolley. Hierop kun je een magnetron plaatsen, je servies bewaren of je keuken opfleuren met kruidenplantjes.
Tip: plaats de trolley naast het keukenblok of tegen de muur van de badkamer voor optimaal gebruik van de ruimte.

KAPSTOK

Wil je een kapstok in je studio? Boren is helaas niet toegestaan, maar je hebt genoeg andere opties:

  • Een staande kapstok
  • Een deurhanger
  • Zelfklevende haken op de kast
Van woonwinkels en kluswinkels tot Blokker en Action, veel winkels verkopen deze slimme oplossingen.
VLOER

Maak je jouw studio graag eigen met een nieuwe vloer? Dat kan gemakkelijk met een laminaatvloer. Het is alleen toegestaan om deze over de vloerbedekking te leggen. Wanneer je jouw studio verlaat zul je de vloer namelijk weer in originele staat moeten opleveren.

Let goed op de dikte van de vloer: wij adviseren een maximale dikte van 6 mm.

GORDIJNEN

Eigen rolgordijnen of luxaflex zijn sfeervol én handig. Ook hiervoor zijn handige trucjes om ze te bevestigen. Zo zorgen klemsteunen ervoor dat je niet hoeft te boren. Deze universele klemsteunen zijn onder andere verkrijgbaar bij Kwantum.

jouw eigen paleisje

Heb jij een studio die niet zou misstaan in een woontijdschrift? We zijn benieuwd naar de tips die jij voor je medestudenten hebt! Misschien zien ze jouw studio dan binnenkort wel terug in onze 'Binnenkijken bij' rubriek.

Stuur ons een mailtje en doe mee!

INSPIRATIE OPDOEN?


BINNENKIJKEN BIJ