Heb jij een vraag en kun je het antwoord niet terugvinden op de website? Dan staat je vraag hier wellicht tussen. Is dit niet het geval, gebruik de zoekfunctie rechtsboven of neem contact met ons op door te bellen of een mail te sturen.

Heb jij een vraag over thuisquarantaine bij aankomst, bekijk dan onze COVID-19 maatregelen pagina.

VOOR WIE IS DEZE LOCATIE GESCHIKT?

Deze locatie is specifiek gericht op studenten die tijdelijk naar Amsterdam komen. Voor bijvoorbeeld een studieperiode, een stage of PhD verbonden aan een Nederlandse of buitenlandse onderwijsinstelling.

MAG IK OOK VERBLIJVEN ALS IK GEEN STUDENT BEN?

Voor alle Student Experience locaties geldt dat je verbonden moet zijn aan een onderwijsinstelling. Dat kan zijn voor een opleiding, maar ook voor een stage of PhD traject. Om dit te verifiëren vragen we je een bewijs van inschrijving te uploaden.

MOET IK MIJ INSCHRIJVEN BIJ DE GEMEENTE?
Ja, je moet je inschrijven bij de gemeente, je verblijft namelijk langer dan vier maanden bij ons. Schrijf je je niet in, dan moet je veel toeristenbelasting betalen.
IS HET OOK MOGELIJK OM EERDER DAN 1 NOVEMBER IN TE CHECKEN

We zijn druk bezig met het puntjes op de i zetten zodat jij straks in een splinternieuw en full service complex terechtkomt! Het is dus helaas niet mogelijk om al eerder jouw studio te betrekken.

Bij Student Experience Amsterdam Minervahaven geldt een vaste boekingsperiode, namelijk van 1 november tot en met 31 juli.
Je mag wel later inchecken of eerder uitchecken, maar de boekingsperiode blijft gelden. Je betaalt dus van 1 november tot en met 31 juli.

KAN IK ANNULEREN NADAT IK EEN STUDIO HEB GEACCEPTEERD?

Nadat je je boeking hebt geaccordeerd, dan is annuleren niet meer mogelijk.

Heb je hier alsnog vragen over? Neem dan contact met ons op.

WAT HOUDT DE CHECK-IN SERVICE IN?

Om jouw korte verblijf in Amsterdam zo leuk mogelijk te maken, helpen we je bij aankomst met alle zaken die je moet regelen. Zo kunnen we je helpen met je inschrijven bij de gemeente, bankzaken regelen en je oriënteren in de stad.

HOE IS DE THUISQUARANTAINE GEREGELDBIJ STUDENT EXPERIENCE ALS IK UIT EEN CODE ROOD/ORANJE GEBIED KOM?

Wanneer je incheckt, ga je 10 dagen in quarantaine in jouw studio. We zorgen dat je de eerste levensmiddelen hebt om de eerste dagen rond te komen en dat je weet waar je online boodschappen en eten kunt bestellen. Natuurlijk zijn wij beschikbaar om je te helpen.